pátek 19. prosince 2008

Koncert II

Tak jsme si v krátké době prožili druhé vánoční vystoupení. Ale tentokrát velice umírněné. I když bylo vidět, že diváci čekali víc, omezil se náš mladík na několik málo hlášek, ale jinak byl docela umírněný.

Od minulého týdne nás ale ve městě zdraví náhodní kolemjdoucí - účastníci koncertu a někteří nás i zastavují a gratulují. No nevim.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

To věřím,že publikum bylo zklamané.Zpěv má má být veselý,výrazný a hlavně má rozveselit diváky.To si pak každý musel dát alespoň malou štamprličku na zvednutí nálady,ne?Nebo se pletu?
Růžena

Božena řekl(a)...

Tož také mi toto vystoupení přijde jakési nudné... jak je vidět Růžena by to hned vyřešila - to by jí šlo! A že ona si tu náladu umí vylepšit - jen co je pravda! Včéra jsem jí vzala sebou za kultůrou, v městě nám otevřeli to multykino a tak jsme se tam s Růžou vypravily a nejdřív zašly do teho hypermarketu, já myslela, že tam žádná katastrofa nehrozí - a ejhle za prvním rohem byla jakási ochutnávka -pochytila jsem že ňákej Jégrmajstr, a než jsem stačila upoutat Růžu slevou na ponožky, držela v ruce sklínku a oči jí svítily! Naštěstí šlo jenom o ochutnávku, takže slečna u pultíku jí odmítla nalít do druhé nohy a Růža zklamaně a neustále se ohlížejíc odešla do kina, příště snad raději vezmu Lojzu!

Anonymní řekl(a)...

Pane Klebec,doufám,že Boženě nevěříte úplně všechno.Ale pěkně se rozveselit,to já ráda.Tak abych si vylepšila imič,napsala bych vám pár receptů z kuchařky PRO NÁS STARŠÍ.To víte,na zdravou výživu musíme v našem věku dbát.Nebo vám mám raději napsat nějaké pěkné recepty na cukroví a vy byste překvapil Máňu?Ne že to upečete,ale můžete machrovat.No to ale až příště.A jinak včerejší biják byl super -jak říkaj ty mladý.
Růžena