pondělí 22. prosince 2008

Multikino?

Zdravím aktivní důchodkyně Bóženku a Růženku. My si tady myslíme, že aktivní důchodci by se měli organizovat a více se v dnešní společnosti prosadit. Navrhl jsem na dnešní schůzi klubu MKD, abychom s Vámi formálně navázali družbu, neboť jste nám velkým vzorem, protože držíte akčně krok s dobou a nebojíte se všech těch Hypernov a multikin.

Bohužel schůze dnes nebyla usnášeníschopná, protože Přémovi se zalíbil ten nápad s ochutnáváním a přemluvil Frantu, ať donese svoji loňskou jabkovici.

Taky si nejsme jistí, co je to multikino. Ptali jsme se Karla - u nás platí za světáka, protože byl od revoluce už čtyřikrát v Praze. Říká, že je to druh kina, co hraje víc filmů najednou.

To se nám zdálo divné, protože tak velké plátno nemají určitě ani v Praze. Nebo to promítají přes sebe? A taky zvuk - to se navzájem neruší? Nebo to nějak střídají? Karel nevěděl, protože prý nikdy nešel dovnitř, že to bylo drahé.

Bodejť - má recht. Proč by taky platil za víc filmů, když přišel jenom na jeden. U nás máme obyčejný letní monokino. Hraje jenom o prázdinách v sobotu, když přijde alespoň deset lidí a úplně to stačí.

Ještě se ozvu ohledně té družby.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý večer pane Klebec.Váš nápad s navázáním družby se mi moc zamlouvá.S Boženou jsem to ještě neprojednávala,ale musím vám napsat,jak je Božčin Lojzik pokrokový!!On přidělal na králikárnu takové ty červené sv ítíci hadice!!!Zdálky to ale spíš než vánoce připomíná vchod do bordelu.Chudáci králici.Kdyby mě nebolela noha,tak bych vám to snad šla vyfotit.A když to neumím poslat tímhle vynálezem,tak bych to mohla ukázat až budeme mít tu družbu.Zkusím si nohu namazat francovkou a zítra tam možná zajdu.A kdy uvidíme vaše fotky?Zdraví Růžena