čtvrtek 24. prosince 2009

Předáno: Blíží se večer..

.. a Klebec rozhodl, že si nainstaluje světelný řetěz co našel v kůlně. Tak snad to přežije.

Zapsala a vyfotila M.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Milý pane Klebec a celá milá rodino Klebcova!Včera jsem začale péct cukroví a k tomu vánočky,tak jsem ani neměla čas popřát vám hezký štědrý den.Koukám ale,že jsto ho určitě měli hezký i bez mého přání.Pokud jste tedy,pane Klebec ,nespadl při tom zavěšování světelného řetězu.To jste si tedy vzpomněl brzy.Tady u nás na vsi to už měsíc bliká jako v Las Vegas.
No nic,snad vám i Ježíšek něco pěkného nadělil a snad se nám brzy pochlubíte.Já se pochlubím už teď - já dostala flešku.Ne flašku,FLEŠKU.
Zatím nevím,co s ní budu dělat,ale vypadá moc hezky.
Krásné svátky přeje Růžena

Klebec řekl(a)...

Růženko, děkuji Vám za přání anápodobně Vám i tomu Vašemu. Díval jsem se do slovníku cizích slov, co je to ta fleška a koukám, že je víc možností:

1. výbojka; 2.záblesk fotoblesku; 3. figura pětice karet stejné barvy v pokeru; 4. krátká informace

Takže asi ta výbpjka? Já mám také raději praktické dárky, tak až vymyslíte, co s ní budete dělat, tak mi to napište - třeba to taky zkusím, sám mám pár malých nepoužitých flešek v kolně.

Anonymní řekl(a)...

Pane Klebec,ten slovník klidně vyhoďte a zeptejte se vašich mladýc co je to fleška.Já to asi budu někdy nosit na krku pro parádu,má to takový hezký tvar.A jinak se to zastrčí do Pí Sí.Já to zastrkovat nebudu,já na to mám lidi.Ale asi jde o informace,třeba i fotky.Na mě je to moc složitý.Ale v kůlně to asi nemáte,to vyhoďte taky.
Zdraví Růžena