středa 12. ledna 2011

Projekt 365

Tak já teda zase zkusim ten Projekt 365. Snad to dopadne lip, jak s tím Zenitem minule. Dostal jsem totiž od dětí pod smrček takový ten digitální foťák. Je to značka Minolta, a to je známá věc, že Minolta je kvalitka!

Nechci se chlubit, ale mám do něj i šestnácti megovou S.D. kartu (to je jako místo filmu a pak se to strká do počítače a je to myslim na víc použití, ale to jsem ještě nezkoušel).

Takže teda podle tý kartičky myslím, že mám šestnáctimegáč, jak řikáme my z branže. A to už je co říct, protože to nemaj kolikrát třeba ani mnohem větší foťáky (ten muj je takovej malej, šikovnej).

Takže teda zpátky k projektu: když už jsem aparát dostal, tak abych to využil, pouštím se do toho znova. Moc se mi nechtělo, zdá se mi to dlouhé, ale pak jsem zjistil, že příští rok by to bylo ještě horší, protože to je rok přestupný a to by pak musel být Projekt 366, což je ještě o něco náročnější, jak třistašedesátpětka.

Tož tak.

Dávám teda první fotku: odpoledne jsem si trochu schrupnul, pantofle jsem vyzul pod stromkem a když jsem se probudil a rozespale se nazul, podivil jsem se co mě to šimrá v ponojdě. No jehličky! Budem to muset zítra odstrojit.

6 komentářů:

Jaktík řekl(a)...

Tak držíme palečky! To teda klobouk dolů.

Ipsilonka řekl(a)...

Hurá, budeme se těšit!

Anonymní řekl(a)...

Pane Klebec chválím vaše rozhodnutí a hlavně VYTRVEJTE!!!
Na fotky jsem zvědavá,ale ještě víc na vaše neobvyklé příhody :-))
Zdraví Růžena

Božena řekl(a)...

365? to znamená každý den jedna fotka (teda pokud ukočírujete všechny nepřátelské "mega" (pixely, byty a možná i bity..). Tak to bude MAZEC (to je výraz maximálního obdivu, u nás v rodině ho používáme v mimořádných případech). Tož se těším a ten stromek opravdu raději zlikvidujte, jsou i choulostivější součásti oblečení kam se může jehlička zatoulat a to bych Vám nepřála!

Klebec řekl(a)...

Baba, mate pravdu Bozenko, jsou i choulostivejsi soucasti obleceni. Tyto si ale beru obvykle po obede na kanape s sebou, abych nepohorsil Marusku, toz tak snad zadne vetsi nebezpeci nehrozi!

Ipsilonka řekl(a)...

A jakpak dlouho jste vlastně spal? Ty dřeváčky se zdají být obrostlé mechem!