neděle 25. října 2009

Čuprstár

Tož nevim jak vy, ale podle mně letošní superstár vážně nemá konkurenci. Chodíme se na to dívat s dědkama do hospody, konečně se aspoň využije ta velká televize, kterou tam namontovali před lety, když ještě hokejisti hráli dobře.

Jak víte, tak já fandim tý rokerce Leoně. Vždycky jsem měl tak ňák slabost pro drsňačky a že nelžu, to může dneska každý poznat podle mojí Máňy.

Dokonce jsem poslal Leoně hlas, ale už asi nepošlu, protože to bylo poznat na vyúčtování. Maruška mi na to přišla a na truc poslala 5 hlasů tomu ušatýmu skřítkovi Benďourovi. Přitom náhodou dobře vím, že se jí vůbec nelíbí.

Se mi zdá, že asi žárlí.

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Tož suprstár vás bere,no to bych to chtěla u vás v hospodě vidět.A taky bych chtěla vidět vaši Máňu .Jí totiž chudince asi nezbude nic jiného,než být drsňačka.
Všichni chlapi jste stejný,v hospodě se natřásáte,a ženský byste vyčítal těch pár SMSek.
Jsem zvědavá,jak budete hlasovat po dnešku.
Božena

Klebec řekl(a)...

Tož tedy Boženko, že se takto do nás mužů položíte, to jste mě tedy překvapila. Snad nejste k tomu všemu se škodovkama navíc ještě tahle fenimiska?
K věci superstár: po dnešku bych měl dalšího favorita - Elvise. Ten rozkomíhal i Mařku u plotny!

Anonymní řekl(a)...

To ne,feminiska nejsem,ale na soutěž na nějakou misku bych se klidně přihlásila.Až zase u nás ve vsi něco bude,napíšu vám a že byste přihlásil i Mánu.Ať si užijeme a vy taky.
No a musím se přiznat,že jsem se spletla.My máme novou ještěrku v akváriu a já jí pojmenovala Božena(jako naše sousedka Božena). A jak jsem z tý potvory celá vedle,tak sem se podepsala Božena.
Pro pořádek to musím napsat,ona by Božka remcala,co si jako beru její jměno nadarmo.Tak a je to venku.
Zdraví Růžena

Klebec řekl(a)...

Růženko, koukám, že se mi tu vydeáváte za cizí! Že vy jste si zase přihnula červeného?

Božena řekl(a)...

Tož to zírám, Růžena se do toho tak položila, že neví čí je.. no ani bych se nedivila, jestli zas Jindřichoj štípla nějakou pálenku.. Tak abych to uvedla na pravou míru: já taky žiju s dobou a před čuprstár vždycky nasypu slípkám dřív, Lojzovi nasypu čipsy, aby neprudil a v osm sedim u telky abych neprošvihla žádnýho z mejch favoritů. Mařenka má recht, při Elvisovi se mi vrtěly i bačkory na nohách, a když zapěl Bendík nejradši bych vzala Lojzu a skočila si nějakej taneček, ale on myslel, že mu chci vzít čipsy, tak mi nastavil nohu a rychle si nacpal plnou pusu.. no tak já mám naražený koleno a Lojzovi zaskočil brambůrek a byl celej fialovej, než ho vykašlal. Ale příště budu koukat zas- jen nevím co nasypat starýmu.. (Mařenko co budeš vařit příští sobotu?)

Klebec řekl(a)...

Boži, nasypejte mu zrní a čipsy dejte slepicám, když je to takový ignorant!

Anonymní řekl(a)...

Jak sem to včera tak pomotala,s tou Bóžou -jako ještěrkou,tak to byl jen hltánek slivovičky.Ale dnes se byla přivzdělat v kině na Bobulích dvojce.Teď už vím o vínu úplně všechno.Tak jsem zase o trochu chytřejší a ještě jsem se u toho zasmála.Jděte s Máňou,to se vám taky bude líbit.

Růžena